Hjem-Ydelser-Akupunktur

Akupunktur er en alternativ behandlingsform fra Kina og andre dele af Fjernøsten, som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter. Princippet i akupunkturbehandlingen er, at akupunktøren indsætter tynde nåle i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme.

Hvad er akupunktur?

Kineserne betragter den sunde krop i balance . Men al slags sygdom forstås kinesisk som ubalancer, hvor kroppens meridianer – den indre energi = qi, ikke kan flyde frit.

Ved hjælp af mange forskellige akupunkturpunkter og nålestimulation kan der skabes en bedre cirkulation i disse meridianer og qi’en flyder bedre = dine sygdoms symptomer bedres.

Der er meget, som kan hjælpes. Her kan nævnes alt fra lokale smerter og hovedpine/migræne til hudproblemer, bedre fordøjelse og problemer i bevægeapparatet, men stress, astma, udslæt og allergier kan også blive meget bedre.

For at kunne lave et akupunkturprogram er der nogle ting, som vi må spørge ind til. For eksempel hvordan du har det lige nu. Dette er for at finde, hvilke punkter der for dig er gode at stimulere.