Hjem-Om os-Firmamassage

FIRMA MASSAGE

For virksomheder

Det er af stor betydning for erhvervslivet at have gode og dygtige medarbejdere, som yder en helhjertet indsats for virksomheden.

Moderne personalepleje og Obs på kroppens uhensigtmæssige arbejdsvaner

Alle former for arbejde – lige fra kontorarbejde til hårdt fysisk arbejde – belaster kroppen og giver nemt små eller store skavanker. Hvis ikke alle har særlig focus på arbejdsstillinger. Det er MBP Massage`s erfaring fra andre virksomheder at man skal hjælpe igang med at tænke over hvordan man egentlig bruger sin krop i det daglige. Der skal være focus på arbejdsstillinger og vaner.

Massage, zoneterapi, akupunktur har vist sig at det er en rigtig god kombination og med reglmæssig behandling så er denne ordning med til at højne arbejdsmoralen. Kort sagt en god investering for virksomheden og fordelene er målbare.

Forebyggelse er bedre end helbredelse

Arbejdspladsen undgår højt sygefravær og personale med stress, muskelspændinger, musearm, hovedpine, rygproblemer, træthed m.m. ved at pleje medarbejderne rettidigt med forskellige former for behandlinger.

Ved at pleje helbredet sikrer virksomheden en bedre trivsel hos de ansatte.

Personalegode

Medarbejderne opfatter et forebyggende behandlingstilbud på arbejdspladsen som et attraktivt personalegode, alene af den grund at der er ofte begrænset mulighed for denne behandling efter arbejdstid.

Hvordan foregår behandlingerne

Behandlingerne er en kombination af dialog, rådgivning, øvelser og selvvalgt behandlingsform (massage, zoneterapi, cupping og akupunktur). Medarbejdere kan få anvist øvelser, så de selv kan deltage aktivt i forebyggelse og vedligeholdelse af deres egen krop. Den enkelte medarbejder hjælpes og opfordres til inviduelt at tænke mere på egne arbejdsvaner for at minske evt. smerter og en bedre holdning.

Skræddersyet ordning

Hos MBP Massage er det muligt at få skræddersyet en ordning, som passer til netop jeres virksomhed. Har i interesse for forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader og skavanker. Synes ledelsen at det er en god ide at tilbyde medarbejder sådan en løsning og til med skattefrit for alle.

Vil I have en gennemgang af virksomhedens behov, står vi gerne til rådighed med professionel råd og vejledning. Behandlingerne kan både foregå i jeres virksomhed eller i vores klinik. Mængden af ugentlige behandlinger vil/kan varierer efter, efterspørgsel og hvor mange ansatte der er i virksomheden.

Virksomhedens fordele ved samarbejde med MBP Massage:

  • Vi leverer det der bruges til en effektiv behandling inkl. briks og musik.

  • Kombination af massage, zoneterapi, akupunktur, rådgiver i gode stræk øvelser og (feks. passende tidspunkt, behandlingens varighed og evt. pris for medarbejder.

  • En perfekt løsning til netop jeres medarbejder ønsker og behov.

  • Løbende evaluering af ordningen som har fokus på behandling af og forebyggelse af arbejdsrelaterede skader og gener.

Interesserede virksomheder, foreninger og andre grupper er velkomne til at rette henvendelse ang. uforpligtende samtale og tilbud om massage på virksomheden eller helt alternativt i klinikken.

Et enkeltstående arrangement kan også sættes op.

Alternativt kan firmamassagen udføres efter aftale på MBP Massage`s egen klinik i Borup. (For mindre virksomheder med kun et lille behov for massagebehandlinger eller mangel på plads kan sådan en aftale være en god løsning).

Kontakt MBP Massage her for en uforpligtende snak om ønsker om en prøve periode.