MBP Massage er certificeret Registreret Alternativ Behandler (RAB)

Som RAB-godkendt kan vi hos MBP Massage garantere dig professionel massage og akupunktur under de optimale faglige, uddannelsesmæssige samt etisk og klinisk korrekte betingelser.

RAB – en garantiordning med patientsikkerhed

Registreret Alternativ Behandler (RAB) er en offentligt anerkendt standard og er en beskyttet titel, der tildeles alternative behandlere, der yder sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentlige sundhedsvæsen. RAB-certifikatet er udelukkende forbeholdt de behandlere, der efterlever gældende regler for RAB-loven, som er fastsat i samarbejde mellem Styrelsen for patientsikkerhed og behandlernes brancheorganisationer.

RAB fungerer som en garantiordning med patientsikkerhed, som rent faktisk opfylder de nødvendige lovkrav i forhold til følgende principper:
– Krav til uddannelse længde og faglige kompetencer (både teori og praksis)
– Regelsæt for etisk standard og god klinisk praksis
– Klagemuligheder for borgerne i forbindelse med behandling

Få tilskud til akupunktur og massage via din sundhedsordning

Hvad betyder RAB så for dig som kunde hos os? Registreringsordningen betyder blandt andet, at du som kunde kan søge om patienttilskud til vores massage- og akupunkturbehandling via din personlige sundhedsforskning.
Mange sundhedforsikringer yder tilskud helt eller delvis – undersøg selv hvad din forsikring godkender og vil dække.

Følgende forsikringsselskaber anerkender akupunkturbehandling udført af Registreret Alternativ Behandler (R.A.B.). Nogle af dem tilbyder også til massage. (forbehold for ændringer) :